Munkavédelmi szakmai program a szekszárdi CabTec Kft.-nél

A munkáltató együttműködésével, a Liga Szakszervezezetek szervezésében munkavédelmi szakmai tájékoztató programot tartottak április 17-én, a CabTec Kft. szekszárdi telephelyén.


A program keretében először is egy rövid egyeztetésre, munkavédelmi tárgyú megbeszélésre került sor a szakszervezet munkatársai és a munkáltató képviselői között. Az egyeztetésen a munkáltató részéről Csipak Róbert ügyvezető és Bagdy Andrea HR igazgató, a Liga Szakszervezetek részéről a projektek megvalósításaért felelős munkatársak Cserenyi Anna és Gőcze Ildikó, munkavédelmi szakértőként Miskéri László és a munkáltatónál képviselettel rendelkező szakszervezet részéről pedig dr. Kerekes Edit, Baranya Megyei Liga Szakszervezet elnöke vettek részt.

Miskéri László, munkavédelmi szakértő

Ezt követően került sor a munkavállalók munkavédelmi kérdéseket érintő tájékoztatására, egy szakmai előadás keretében, melyet Miskéri László szakértő tartott. Ennek keretében lehetőség volt szakmai problémák felvetésére és munkavállalói kérdések megválaszolására. A szakmai program keretében számos hasznos munkavédelmi kiadványt adtak át a szervezők a munkáltató és a munkavállalók számára.
A munkavédelmi szakmai program megvalósításának elsődleges célja a munkavállalók munkavédelmi szempontú tudatosságának erősítése, a prevenció előtérbe helyezése, valamint munkavédelmi problémákat érintő tájékoztatás volt.

– Örömmel vettük a szakmai egyeztetés során, hogy a munkáltató számára is fontos a munkavédelmi tudatosság növelése, melynek érdekében az utóbbi időben több ízben képzéseket, tájékoztató programokat szervezett helyben a munkavállalók számára – mondta Kerekes Edit, aki hozzátette, ez a szakmai program egyben lehetőséget biztosított a feleknek arra is, hogy a munkáltatónál korábban kialakított és jól működő munkaügyi kapcsolatok rendszerét továbbfejlesszék.
– Ezúton is köszönjük a munkáltató együttműködését, mellyel a program megvalósításához hozzájárult. Bízunk benne, hogy a jövőben is lesz hasonló a együttműködésre lehetőségünk! – mondta Cserenyi Anna, Liga Projektfelelős munkatárs.

RelatedPost

Mondja el véleményét!