Új csoportügyvivő a BMLSZ Bonafarm-Bábolna Csoport élén

Május 6-án Keszthelyi Gábor, a Baranya Megyei Liga Szakservezet alelnöke tartott tájékoztató fórumot Mohácson a BMLSZ Bonafarm-Bábolna szakszervezeti tagság részére. A tájékoztatón, amelyen meghívottként dr. Kerekes Edit, munkaügyi kapcsolatok szakértő is részt vett, új ügyvivőt is választottak.


Keszthelyi Gábor tájékoztatójában hangsúlyozta, mekkora jelentősége van a kollektív szerződés tartalmának valamennyi munkavállalóra nézve, egyúttal annak jelentőségére is felhívta a figyelmet, hogy a szakszervezeti tagság szervezettségének a kollektív szerződés módosítása, a bérek rendezése szempontjából mekkora szerepe van.
— A szakszervezeti tagság olyan garanciát jelent, mely a tagok számára biztosítja, hogy amennyiben munkaviszonyuk során problémájuk adódik — akár kollektív akár egyéni szinten —, úgy a tagok szakmailag felkészült szakemberekhez tudnak fordulni — mondta az eseményen Kerekes Edit, majd hozzátette, „ez a BMLSZ  tevékenységének, működési stratégiájának középpontjában áll, amely biztosítékot jelent a szakszervezeti tagok számára a munkaviszonyuk fennállása során bármilyen munkaügyi témájú jog-, vagy érdekvita esetén”.

A BMLSZ általános alelnöke eztuán részletes tájékoztatót tartott a tagoknak a szakszervezeti szolgáltatásokról, a szakszervezeti felelősség- és baleset biztosításokról, a tagkártya igénylést érintő kérdésekről, valamint BMLSZ érdekvédelmi és munkajogi képviseleti tevékenységének eredményeiről.
A szakszervezeti csoport működését érintő változásokon felül sor került a szakszervezeti csoport új ügyvivőjének megválasztására is. A tisztséget Szegvári Gergely vállalta, akit a jelenlevők 100 százalékos támogatottsággal választottak meg ügyvivőnek.

Keressétek bizalommal ügyvivőnket!

Fotó: Maryna Bohucharska on Unsplash

RelatedPost

Mondja el véleményét!